2016. július 7., csütörtök

Olvasóklubunk a 100 szóban a Bródy pályázatán - Chászár Alice különdíjas írása!Kedves Alice, nagyon szépen köszönjük ezt az írást magunkról, az "irodalomszeretőkről" :))

Egy csésze tea mellett ülik körül az olvasóterem nagy asztalát.  A 12-14 jelenlévő felszabadultan, kötetlenül cseveg közös olvasmányélményükről. A Bródy Olvasóklubban vagyunk.  Harmadik éve összetart a Fekete Ildikó és Oroszi Katalin vezette olvasóklub, mögöttük van már a világ- és  a magyar irodalom számos remeke. Ez az irodalomszeretők klubja, ők elég nyitottak arra, hogy gondolataikat, érzéseiket kitárják az olvasmányélmények hatására.
Itt nem szokás elintézni csak azzal az olvasott művet, hogy „tetszett”. Ez kevés. Itt alaposan körbejárják a művet, tartalmát, nyelvezetét, hangulatát, hatását az olvasóra, sőt, megjelenési formáját, küllemét is elemzik. Személyes vélemények csapnak össze a könyv tartalmával kapcsolatosan, őszintén, humorosan vagy éppen keményen. Ha egy-egy író ellátogat ide, itt aztán megkapja ….. az olvasói visszajelzéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése